Unikatna zaštita od elektromagnetnog zračenja
Kupovina

Mišljenja korisnika

neitronik_dan_i_noc.jpg
Zdenka Filipović, 30.01.2013. Beograd

Pre par meseci kupila sam dva zaštitnika od zračenja monitora NEITRONIK MG-04 za sebe i ćerku jer obe ceo radni dan provodimo pred monitorom kompjutera. Ona je imala baš velike tegobe: glavobolje, bolove u vratnom delu kičme i zamor očiju. Posle par dana od kako smo zalepile NEITRONIK na naše monitore osetile smo da smo manje umorne po završenom radnom danu, a ja više nemam problema sa "mutnim očima" pošto nosim naočare. Za ćerku sam kupila još jedan NEITRONIK MG-04 za ekran LED televizora, jer ona voli da gleda filmove i vrlo je zadovoljna. Svima toplo preporučujem da koriste NEITRONIK, zaštitu od elektromagnetnog zračenja.

Milica Štrbac, 12.12.2012. Beograd

Često koristim mobilni telefon. Uvek ga držim u levoj ruci na levom uvetu dok istovremeno desnom rukom pišem. Već posle minut-dva razgovora osetim neprijatnost u glavi (neko titranje, uznemirenost ...). Kupila sam NEITRONIK i postavila ga na mobilni. Neverovatno, ali više ne osećam neprijatnost u glavi prilikom razgovora.

Maksa 09.06.2011.

NEITRONIK mi je poklonila baka. Rešila sam da pročitam kakvo je to čudo. I pročitala sam ceo sajt. Nije mi bilo baš sve jedno. Iskreno govoreći, razliku neku i ne osećam. Rešila sam da ne odustajem od poklona – i tako ispod poklopca telefona ništa se ne vidi. Neka ostane. Zato je baka mirnija jer sam zaštićena.
neitronik_visibaba.jpg
Ina Andrejevna 01.06.2011.

Videla sam na youtube-u nekoliko klipova na tu temu, ali nisam pridavala neko značenja, jer i onako retko koristim mobilni telefon. Ali kada sam saznala da je mikrotalasna pećnica mali reaktor, primetila sam da je kaktus (voli redijaciju) pod prozorom počeo da redovno daje pelcere i čak se nagao na stranu mikrotalasne. Osloboditi se mikrotalasne je nerealno, ali sam sa NEITRONIKOM sada mirnija. Sada kada radi mikrotalasna nije potrebno da se sklanjam iz naše kuhinje u i onako mali stan. Na telefone deci sam postavila zaštitu, a sada se spremam da roditeljima poklonim NEITRONIK.

Leha 31.05.2011.

Kupujem NEITRONIK i poklanjam za rođendane svojim prijateljima i rođacima. Neobično i korisno.
neitronik_karanfil.jpg
Elena 05.05.2011.

Gledala sam reportažu na TV. Iskreno govoreći uplašila sam se, jer su tamo sve doslovno objasnili, uz dokaze, eksperimente, primere... Počela sam da analiziram sebe, mnoge stvari su se potvrdile – od dugog razgovora mobilnim telefonom glava mi „zuji“, počinjem da se osećam loše. Treba mi sat ipo da se vratim u normalu. Ali ja sam osoba nepoverljiva i svaku informaciju jako filtriram – teško me je ubediti u nešto ako se sama u to ne uverim. Kao rezultat spora sa prijateljicom odlučila sam se na eksperiment. Kupila sam NEITRONIK i počela da zapisujem da listu papira svoje osećaje na skali od 1 do 5. Pri razgovoru mabilnim na kome sam postavila NIETRONIK (imam dva mobilna, drugi je bio bez zaštite) REDOVNO sam se osećala bolje nego posle razgovora telefonom bez zaštite. Rezultat me je potresao. To nije autosugestija! Sada svi članovi moje porodice, muževljevi i moju roditelji imamo NEITRONIK.
neitronik_ljubičica.jpg
Aleksej 28.04.2011.

Mislim da svaki mobilni telefon treba snadbeti sa NEITRONIKOM isto kao npr. sa punjačem. To je očevidno potrebno.

Denis 18.04.2011.

NEITRONIK sam kupio preko sajta. Link mi je dao prijatelj. Teško je opisati ... jednostavno sve je dobro. Uverite se sami.
neitronik_iris.jpg
Julija 13.04.2011.

Čim sam saznala da sam trudna, odmah su me u domu zdravlja upozorili u vezi razgovora mobilnim telefonom, rada na kompjuteru, merama predostrožnosti u vezi mikrotalasne pećnice i skeniranja na aerodrumu pri ulasku u avion. Ali potpuno se toga pridržavati je prosto nemoguće. Posebno ako se uzme u obuzir da ja ne radim u šumi već u kancelariji – pored drugih saradnika, kompjutera, radio-telefona, štampača itd. Ići na bolovanje – nije varijanta, plata je manja, a i šta da radim kod kuće. Spas je NEITRONIK. Sa nekoliko kolega postavila sam NEITRONIKE na svu opasnu kancelarijsku opremu. Sada mi je lakše. Hvala NEITRONIKU od mene i moje bebe.
neitronik_krin.jpg
Netočka 30.03.2011.

Meni su NEITRONIK poklonili zajedno sa telefonom. Tata se još šali da je potrebno na svaki mobilni telefon postaviti natpis „Korišćenje telefona šteti Vašem zdravlju“.

Svetlana 20.03.2011.

Kod mene na poslu je mnogo tehničkih aparata zato što je ljudi mnogo, a kancelarija mala. Ponekad se u vazduhu oseva napon. Posle ručka teško je dočekati kraj radnog dana. Ali za 8. mart šef nam je svima poklonio NEITRONIK, objasnio je čemu služi mada su ga neki već imali na mobilnim telefonima. Promenu su osetili apsolutno svi. Radni prostor se nije povećao, buka je i dalje prisutna ali se nakako bolje osećamo. Dan prolazi neprimetno i niko više ne koristi tablete protiv glavobolje.
neitronik_gerber.jpg
Marina 03.03.2011.

Mnogo razgovaram mobilnim telefonom na poslu, slušalice kategorički ne koristim – osegam se izmoždeno i uši me bole. Posle nekoliko meseci počela je da me muči nesanica i glavobolja. Prijateljica me je posavatovala da nabavim NEITRONIK. Nikada nisam pomislila da loše spavam zbog mobilnog telefona, odnosno njegovih radiotalasa. Ne znam kako ta stvar radi, ali počela sam da spavam bolje, a glava me boli znatno ređe – to je činjenica. Kupila sam NEITRONIK celoj porodici.

Irina

Ne štedite na svome zdravlju! Ja mesečno trošim na mobilni više nego što košta NEITRONIK.
neitronik_zumbul.jpg
Igor

Imam telefon K770i. Nedavno sam saznao, da taj telefon ima SAR (nivo elektromagnetne apsorpcije) 1,65!!! To nije telefon, to je mikrotalasna peć!!! Dobro je da postoji takva stvar kao što je NEITRONIK.

Aleksej

Posle 30 – 40 minuta razgovora mobilnim telefonom uvo i sva strana glave na strani mobilnog telefona počinje lagano da me peče... (istina ne dugo). Postavio sam NEITRONIK i sada posle jednosatnog razgovora ništa slično se ne dešava.
neitronik_ruža.jpg
Georgij

Pre neki dan smo sproveli eksperiment pomoću Imago-dijagnostike, i dobili smo jako interesantan rezultat! Posle postavljanja NEITRONIKA nije se samo smanjilo štetno EM zračenje na hipotalamusno-hipofiznu oblast mozga i na reproduktivni sistem, već su pokazatelji bili bolji u poređenju sa stanjem bez upotrebe telefona!
neitronk_muskatla.jpg
Jevgenija

Bila sam kod poznanice koja ima paranormalne sposobnosti (vidi auru i dr.)... sa pitanjem „Radi li NEITRONIK?“ Posmatrala me je kako razgovaram bez zaštite i polse sa zaštitom NEITRONIK. Odgovor je bio: „MENI JE POTREBNA TA STVAR!“.

Marina

Ranije sam na kompjuteru mogla da radim najviše 1 sat, a posle toga desna ruka mi se kočila i oči su se veoma naprezale, sada kada sam postavila NEITRONIK tih problema nema!
neitronik_lala.jpg
Aleksandar

Zdravo! O NEITRONIKU imam divne utiske na osnovu dijagnostike po Folju, koju sam lično prošao, čak sam to snimao na videu. Ja vidim ne samo kakvo je biopolje (njegova svojstva, učestanost, polarizaciju...), već i to kao moj organizam reaguje na zračenje mobilnog telefona. I kako NEITRONIK neutralizuje njegov uticaj.
neitronik_bela_rada.jpg
Natalija

U centru za medicinsku profilaktiku javila sam se u kabinet na dijagnostiku po metodu Folja. Proverili su početne pokazatelje, zatim pri razgovoru mobilnim bez NEITRONIKA (pokazatelji su se pogoršali jedan ipo put), a zatim posle pet minuta sa istim telefonom sa nalepljenim NEITRONIKOM (pokazatelji su se praktično vratili na početne vrednosti). Videvši to zaposleni u dijagnostičkom centru su me zamolili da to još jendnom ponovimo kako bi snimili na videu.
neitronik_petonija.jpg
Ljudmila

Koristila sam mobilni telefon sa NEITRONIKOM godinu dana. Deca su mi poklonila novi bolji mobilni. Nije bilo vremena da za njega kupimo NEITRONIK. Posle 3 dana korišćenja novog telefona pojavili su se: glavobolja, loš san, povećao se pritisak, zabolelo me uvo. Ujutru sam „trkom“ otišla da kupim NEITRONIK i posle 2 sata sve je bilo normalno. Odmah sam kupila NEITRONIK deci, unucima i mužu.


PORUČITE NEITRONIK
Kupovina
PORUČITE NEITRONIK
Prijatelji sajta
Banner Vision-Srbija

Banner Biljna ishrana